Eypio ve Burak King'den 'Ay Bizim Yıldız Bizim' şarkısı

Düzenleyen:
Eypio ve Burak King'den 'Ay Bizim Yıldız Bizim' şarkısı

MAGAZİN Haberleri

Eypio ve Burak King A Milli Takım'a özel bestelenen 'Ay Bizim Yıldız Bizim' adlı şarkıyı hayranlarının beğenisine sundu.

28 Aralık 2015 günü Sosyal Paylaşım sitesi Youtube kanalında yayına giren ve kısa sürede milyonlar tarafından tıklanarak son zamanlarda dillere pelesenk olan ‘Günah Benim’ parçasının sözlerini yazıp ritimler üzerine döken Eypio ve Burak King, 58 Milyon tık alan parçalarını, Euro 2016’da mücadele eden Milli Takımımıza uyarlayıp ‘Ay Bizim Yıldız Bizim’ ismi ile bu sabah youtube kanalı aracılığıyla dinleyicilerine sundu.
Eypio ve Burak King 'den Ay Bizim Yıldız Bizim şarkısı

Müzik dünyasının son zamanlarda en hit parçası olan Günah Benim parçasının mimarı olan Eypio ve Burak King isimli iki arkadaş bu parça ile müzik listelerinin merdivenlerini tek tek çıkarak sosyal paylaşım sitesi olan Youtube’da 58 Milyon izleyiciye ulaştı. Rap ve Arabesk’in bir arada seslendirildiği şarkı bugün de Euro 2016’da mücadele eden A Milli Futbol takımımıza uyarlandı.

MİLLİ TAKIMA DESTEK

Eypio ve Burak King bu sabah kendilerine ait olan Youtube kanalında dinleyicilerine sundukları parçada kısa sürede binlerce kişi tarafından tık aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...