Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç oyuncu Emrah Altındağ ölü bulundu

Düzenleyen:
Genç oyuncu Emrah Altındağ ölü bulundu

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Emrah Altındağ, dün gece saatlerinde Pendik'te bir camide ölü bulundu. Altındağ'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

'Sürmeli Emrah' lakabı ile tanınan Emrah Altındağ, dün gece saatlerinde Pendik Kaynarca'da ölü bulundu. Genç oyuncunun ölü bulunduğu, Onur Akay'ın Instagram adresinden yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

ACI HABERİ DUYURDU

Akay'ın, önceki gün Twitter adresi çalınmıştı; ancak bugün adresini geri aldığını duyurduktan hemen sonra bu paylaşımı yapan Akay, sanat camiasına acı haberi duyurdu.

İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

İntihar olasılığı üzerinde duran polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

EMRAH ALTINDAĞ KİMİR?

Asıl mesleği tiyatrocu olan Sürmeli Emrah adıyla tanınan Emrah Altındağ, Şener Şen, Halit Akçatepe, Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Metin Akpınar, Ekrem Bora ve Müjdat Gezen gibi çok sayıda usta oyuncu ile tiyatro hayatına devam etmiş, daha sonra ise dizi ve sinema oyunlarında rol almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...