Serenay Sarıkaya aileye girdi

Düzenleyen:
Serenay Sarıkaya aileye girdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, erkek arkadaşının babası Pamir Bursin'in yaş günü yemeğinde Bursin ailesiyle buluştu

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin'in ilişkisi, boyut değiştirdi. Adım adım evliliğe koşan ünlü çift, birbirlerini aileleriyle de tanıştırarak ilişkinin ciddiyetini gözler önüne serdi. Reklam filminde başlayan aşklarıyla gündem olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin'in geçtiğimiz haftalarda çıktığı ABD tatilinde güzel oyuncunun annesi Ümran Hanım da vardı..

EVLİLİK ÇOK YAKINDA 
24 yaşındaki güzel oyuncu, önceki akşam da Bursin Ailesi'nin fertleriyle bir araya geldi. Baba Pamir Bursin için Beyoğlu'ndaki Baylo isimli mekanda mütevazı bir yaş günü yemeği organize edildi. Pamir Bey'in yanı sıra sadece anne Çiğdem Bursin ve kardeş Melis Bursin'in katıldığı yemekte müstakbel gelin Serenay Sarıkaya da vardı. 29 yaşındaki Kerem Bursin'in güzel aşkını ailesiyle tanıştırıp onlardan onay alması "Ünlü çiftin evliliği yakında" yorumları yaptırdı...

 

KAYNAK:TAKVİM

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...