Ceren Kaplakarslan evi terk etti

Düzenleyen:
Ceren Kaplakarslan evi terk etti

MAGAZİN Haberleri

Rafet El Roman iki yıl önce evlendiği kendisinden 20 yaş küçük sevgilisinin çocuk isteğini "Bana 3 çocuk yeter" diye geri çevirince eşi mutsuz olduğunu söyleyip evi terk etti.

Rafet El Roman kendisinden 20 yaş küçük manken oyuncu Ceren Kaplakarslan ile 2014 yılında evlenmişti. Ceren Kaplakarslan 6 ay önce anne olmak istedi. İlk evliliğinden iki kızı eski sevgilisinden bir oğlu olan Rafet El Roman ise '3 çocuk bana yeter' diye eşinin isteğini reddetti.

"SONUMUZ NE OLACAK BİLMİYORUM"

Bir ay önce yaptığı açıklamada 'Evliliğimizde sorun var, ben mutsuzum' dedi. Almanya'daki evlerini terk edip İstanbul'a babası Atilla Kaplakarslan'ın yanına dönen Ceren 'Evlenmeden önce sorun yoktu. Rafet sonra fikir değiştirdi. Sonumuz ne olacak bilmiyorum, ben de bekliyorum' dedi.

HER ŞEYİ ŞARKISINDA ANLATMIŞ

Rafet El Roman ise 'Boşanmayı düşünüyor musun?' diye soran yakınlarına 'Her şeyi 'Bir Ara Verelim' şarkısında anlattım. Yaşadıklarımız o satırlarda gizli' yanıtını verdi.

İŞTE O ŞARKI

"Çok yorulduk, alıngan olduk, karışmış duygular
Bir ara verelim mi, bize yarar
Tam şuramda inceden bir ağrı sızı var
Geçmiyor kalbimden söylemek, haydi hoşça kal
Sevdik sevildik, şimdi her şey bitti mi yani?
Geçti mi o güzel günlerin keyfiyle zevki?
Gereksiz bir inat, sıkıntılarla, bunalımlardayız
Ya sen ya ben gitsin bu evden
Hastalıklı bir aşk bu"

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...