Ünlü oyuncu kardeşini bıçaklayan zanlıya saldırdı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu kardeşini bıçaklayan zanlıya saldırdı

MAGAZİN Haberleri

Beni Affet dizisinde Feride karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz, kardeşini bıçaklayıp ardından intihar eden Fatih S. isimli şahsa adliye önünde saldırdı.

Eskişehir'de eski sevgilisi 36 yaşındaki Tuğba Korkmaz'ı sokakta bıçakla yaraladıktan sonra kendini bileklerinden, boynundan ve göğsünden bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S., tedavisin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde Tuğba Korkmaz'nın babası ile Beni Affet dizisinde Feride karakterini canlandıran kardeşi Şeyma Korkmaz, şüpheliye saldırdı. Polisler baba-kızı güçlükle uzaklaştırdı.

SEVGİLİSİNİ YARALAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta geçen Cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisini terk eden aynı iş yerinde desinatör olarak çalışan Tuğba Korkmaz'ı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı.

Ünlü oyuncu kardeşini bıçaklayan zanlıya saldırdı

İNTİHARA KALKIŞTI, HASTANEYE KALDIRILDI

Bir çocuk annesi Tuğba Korkmaz, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçakla bileklerinden, boynundan ve göğsünden yaralayarak intihara kalkıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ünlü oyuncu kardeşini bıçaklayan zanlıya saldırdı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Tuğba K.'nın halen hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. ise bu sabah taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ünlü oyuncu kardeşini bıçaklayan zanlıya saldırdı

ŞEYMA KORKMAZ VE BABASI KARDEŞİNİ BIÇAKLAYAN ZANLIYA SALDIRDI

Adliye önünde Tuğba Korkmaz'ın babası, şüpheli Fatih S.'ye saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez Tuğba K.'nın televizyon dizilerinde oyunculuk yaptığı belirtilen kız kardeşi Şeyma Korkmaz şüpheliye saldırdı. Şeyma Korkmaz'ı da araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...