Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Erkal'dan çengelli iğne açıklaması!

Düzenleyen:
İbrahim Erkal'dan çengelli iğne açıklaması!

MAGAZİN Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen iftara kravat yerine yakasında çengelli iğneyle katılan İbrahim Erkal, "Osmanlı döneminde saygıyı belirtmek babında yapılıyordu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar davetine, ilginç yaka aksesuarı ile katılan Erzurumlu Türkücü İbrahim Erkal 'çengelli iğnesi' alay konusu olunca açıklama yaptı.

"YAKIŞTIRDIĞIM İÇİN TAKTIM"

Sosyal medyayı sallayan çengelli iğne aksesuarını kendisinin seçtiğini belirten Erkal, "Yaka iğnesini aksesuar olarak kendim taktım. Yakıştırdığım için taktım. Kıyafet kombinini ben seçtim. Farklı bir tarz olduğu için ilgi çekmesi normal. İnsanlar kıyafetlerinde farklı aksesuarlar kullanıyor. Ben de böyle bir aksesuarı tercih ettim" dedi.

OSMANLI'YA BAĞLADI

Açıklamalarının devamında çengelli iğne tercih etmesini Osmanlı'ya bağlayan Ünlü Türkücü, şu ifadelere yer verdi: "Osmanlı döneminde saygıyı belirtmek babında kaftanın yakası üstten Çengelli iğneyle bir araya getirilirdi. Bu davranış, huzuruna çıktığı devlet büyüklerine, saygın kişilere karşı bir nevi saygı göstergesidir.

"BENİM ŞÜKRAN İFADEM BU"

Benim de bu mübarek gecede Devletin bir numarasının davetine karşı şükran ifadem böyle oldu. Bu benim bakış açım. Her fikre saygı duyarım, terbiye sınırlarını aşmadıkça."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...