Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Harun Kolçak'tan üzen haber

Düzenleyen:
Harun Kolçak'tan üzen haber

MAGAZİN Haberleri

Yoğun bakımda tedavisi devam eden 60 yaşındaki şarkıcı Harun Kolçak, bir operasyon daha geçirdi.

 Aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Harun Kolçak'ın sağlık durumuna ilişkin, hastanenin Başhekim’i Dr. Cengiz Bavbek, "Hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilen Harun Kolçak'ın yapılan tetkik ve incelemelerinde, mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen hastanemiz yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi devam etmektedir" ifadelerini kullanmıştı.

"CANIMIN İÇİ SIKI DURUYOR"

Harun Kolçak’ın yanından ayrılmayan arkadaşı Sibel Bekenli, sosyal medya hesabından ünlü şarkıcının durumuyla ilgili yeni bilgiler verdi.

Tedavisi yoğun bakımda devam eden Kolçak’ın kısa süre önce yeni bir operasyon geçirdiğini belirten Benekli, "Arkadaşlar Harun bir operasyon daha geçirdi ve benim canımın içi sıkı duruyor. Siz de durun ve dualarınızı esirgemeyin" mesajını yayımladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...