Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Işın Karaca: Harun Kolçak ameliyata girecek

Düzenleyen:
Işın Karaca: Harun Kolçak ameliyata girecek

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklamayı meslektaşı Işın Karaca yaptı. Karaca "Harun'umuzun Durumu hala kritik. Sabah bir ameliyat daha görecek ve biz herkesten bu gece yatağına yatarken ona şifa dualarınızı yollamanızı rica ediyoruz" dedi.

Prostat kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ve 22 Haziran günü Acıbadem Maslak Hastanesi’ne sevk edilen 60 yaşındaki Harun Kolçak’ın sağlık durumuyla ilgili bilgiler meslektaşlarıdan gelmeye devam ediyor. Son olarak Işın Karaca ve Reyhan Karaca sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

"KÖTÜ GÜN DOSTU LAZIM"

Instagram hesabından Harun Kolçak ile çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaşan Işın Karaca, yazdığı uzun notta "Bir şey mı olması lazım 37 ekran gözlüklerinizi takıp hastahane ye gelmeniz için! Bugün bana yarın sana güzellerim benim" diyerek sitem etti. 

Paylaşımında Harun Kolçak'ın sağlık durumu hakkında da bilgi veren Işın Karaca şunları yazdı: 

Can Harun'um...
Arayıp soran çok fazla müzisyen ve dostlarımız var. Sevgili @sibelbnkl @ozlemozbkn @umutkuzey @esinztrk sürekli hastahane de ki Allah herkese onlar gibi dost versin, bizlerde işler arasında gidip geliyoruz. Dua ediyoruz, enerjimizi ve güzel dualarınızı ona iletiyoruz..
Doktorları ile konuşup bilgi almaya çalışıyoruz. O kapının diğer ucunda bizim olduğumuzu bilmesi onu Mutlu ediyor mu bilmiyorum ama biz arkadaşımızı almadan gitmek istemiyoruz hastahane den.. Haliyle beklemek bize en doğrusu geliyor.
Gelenler çok. Allah hepsinden razı olsun! 
Samimiyet enerjisi fışkırıyor kafeden. Ama şahsen benim beklediğim çok fazla insan vardı, Ortak dostlar, mesai arkadaşları, dost olduğunu iddia edenler! ki ne yazık ki bir tanesi tenezzül edip ahizeye kaldırıp arayamadı bile!! Çok meşguller herhalde! 
Bir şey mı olması lazım 37 ekran gözlüklerinizi takıp hastahane ye gelmeniz için! 
Bugün bana yarın sana güzellerim benim.

Bize iyi gün dostu çok, kötü gün dostu lazım!!!
Harun'umuzun Durumu hala kritik.
Yoğun bakım da tedavisi sürüyor ve buradan bir kez daha @acibademhastanesi yoğun bakım ekibine arkadaşımız adına şahsen teşekkür etmek istiyorum...tıp bilginiz dışında insanlığınızı göz arda etmek nankörlük olur...
Durumu şu an stabil, yarın sabah bir ameliyat daha görecek ve biz herkesten bu gece yatağına yatarken ona şifa dualarınızı yollamanızı rica ediyoruz. 
Ünlüymüş, medyatikmiş müzisyenmiş!! blablabla!!! Fasafiso bunlar!! İnsan o! Ve kıymetli bir insan!! Anlayan anlamıştır beni!
Sözümün eriyim! 
Saklanmam yalan dünyanın sahte perdeleri arkasında.. An itibariyle Üstüne alınan alınsın.
Ben ortaya bıraktım lafı... Pişman da değilim, ona göre..
Işın Karaca: Harun Kolçak ameliyata girecek

90'LARA DAMGA VURAN İSİMLER HASTANEDE

Sanatçı Reyhan Karaca ise hastanede Harun Kolçak'ı ziyaret eden isimlerle çektiğirdiği fotoğrafın altına "Biz bütün pozitif enerjimizle Harun'umuzun yanındayız" notu düştü. Fotoğrafta Hakan Peker, Deniz Arcak, İzel, Ferda Anıl Yarkın ve Sibel Benekli gibi 90'lı yıllara damga vuran isimlerinin olması dikkat çetki.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...