Survivor 2016 kim elendi, kim veda etti! Survivor yarı finalist kim oldu?

Düzenleyen:
Survivor 2016 kim elendi, kim veda etti! Survivor yarı finalist kim oldu?

MAGAZİN Haberleri

Survivor adaya kim veda etti! Survivor yarı finalist kim, Semih mi, Damla mı, Nagihan mı? Survivorda kim elendi, hangi isimler adaya veda etti, kimler elendi soruları bugün cevap bulacak.

Survivor adaya kim veda etti! Survivor yarı finalist kim, Semih mi, Damla mı, Nagihan mı? Survivorda kim elendi, hangi isimler adaya veda etti, kimler elendi soruları bugün cevap bulacak.  Survivor 2016 Çeyrek Final 108. Son Bölüm Full Tek Parça Tv8 İzle. 27 Haziran Pazartesi akşamı Tv8'de ekrana gelen yarışma bölümlerinden Survivor 108. Bölümü HD Full Tek Parça izle. Survivor 2016'da Kıbrı'taki büyük çeyrek finalde elenen ilk isim Nagihan oldu. İkinci elenen isim Semih Öztürk oldu ve Damla yarı finalde Atakan'ın rakibi oldu...

Survivor 2016 kim elendi, kim veda etti! Survivor yarı finalist kim oldu?

İKİNCİ YARI FİNALİST DAMLA OLDU
Survivor 2016'da Nagihan'ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak.
Damla, "İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Survivor'da geçtiğimiz hafta oynanan oyunlarda Kıbrıs finali için kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Semih sakatlandığından dolayı bu yarışlara katılamamış ve direkt çeyrek final koltuğuna oturacak isim olmuştu. Yarışmacılar finalist olmak için zorlu bir mücadelenin içine girdiler. Survivor'da geçtiğimiz hafta yapılan oyunlarda ilk olarak Nagihan elenmiş ve Semih'in yanında yer alan ikinci yarışmacı olmuştu. Sonraki günde yapılan yarışmaya ise Atakan ve Serkay'ın performansı damga vurmuştu. Oyunlarda kaybeden Damla çeyrek finale kalırken, oyun ikincisi olan Atakan yarı finalde karışısına çıkacak rakibi bekliyor olacak. Serkay ile sergilediği muhteşem performans ile Büyük finalin ilk finalisti olmuş ve final koltuğunu garantilemişti.

Survivor 2016 kim elendi, kim veda etti! Survivor yarı finalist kim oldu?
Survivor'da dün akşamki oyunu Serkay kazanarak Kıbrıs final koltuğunu garantileyen ilk isim oldu. Survivor'da Serkay ilk finalist olarak adını final koltuğuna yazdırdı. Peki şimdi yarışmanın devamı ve Kıbrıs finali nasıl gerçekleşecek?

Semih, Nagihan ve Damla 27 Haziran'da yaşanacak konsey akşamında eleme adayları olarak SMS'e çıkacaklar. Diğer iki yarışmacıdan en yüksek oyu alan kişi Survivor'da final yoluna gidecek ve iki isim elenecek.

Survivor'da Final için Serkay Tütüncü, Atakan Arslan ve Damla Can yarıştı.

İlk oyunda Damla Can sonuncu olarak yarı finale ve finale doğrudan katılma şansını kaybetti.

İkinci oyunda Serkay Tütüncü ve Atakan Arslan yarıştı. Atakan Arslan'ın 3-0 öne geçtiği oyunu Serkay Tütüncü 4-10 alarak finalist oldu. Serkay Tütüncü yarışma sonunda gözyaşlarıyla zaferini kutladı. Tütüncü, annesine ve takım arkadaşlarına verdiği sözü yerine getirdiğini belirterek mutluluğunu ifade etti.

Survivor 2016'da final Kıbrıs'ta yapılacak.Kıbrıs'ta oylamalara Serkay Tütüncü finalist olarak son olarak katılacak. Atakan Arslan yarı finalde, Damla Can, Semih Öztürk ve Nagihan Karadere ilk turda SMS oylamalarına çıkacak.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...