Survivor Semih'ten çarpıcı açıklamalar

Düzenleyen:
Survivor Semih'ten çarpıcı açıklamalar

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016 çeyrek final gecesinde sms elemesine kalan Semih Öztürk çarpıcı açıklamalarda bulundu

Survivor'da gerçekleşen çeyrek final akşamında, Semih, Nagihan ve Damla SMS oylamasında yarıştı. Nagihan bu üçlünün arasında en düşük SMS oyunu alarak ilk elenen aday oldu. Gözler ikinci oylamaya çevrildiğinde ise kimsenin beklemediği bir sürpriz yaşanadı. Halk oylamasına son derece güvenen ve bunu yarışma başından beri ifade eden Semih Öztürk, Damla'dan az oy alarak yarışmaya çeyrek finalde veda etti. Damla Çeyrek finalde kazanıp bir üst tura adını yazdıran isim oldu.

SURVİVOR SEMİH: BANA YANLIŞLAR YAPILDI

Survivor'dan elenen Semih Öztürk çarpıcı açıklamalar yaptı... Semih 'Sakatlığımın etkisi sanırım oldu. Son iki haftada neredeyse yokum. Yarışları izliyoruz, ‘Semih neredeydi’ Semih morfini yemiş yatıyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Tabii ki burada bana yapılan yanlışlar, haksızlıklar, ayıplar oldu. Ben duruşumdan hiçbir zaman taviz vermedim. Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum' dedi...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...