HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü isimler hain saldırıyı kınadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü isimler hain saldırıyı kınadı
Ünlüler, Havalimanı Saldırısı, Haber

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü isimler, sosyal paylaşım sitelerinden Atatürk Havalimanı’ndaki hain saldırıyı kınadı. Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo’nun paylaştığı Türkçe video ise dikkat çekti.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından soysal medyada binlerce ileti paylaşılırken, ünlü isimlerde saldırıyı kınadı. Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Türkçe olarak terörü lanetleyen bir video yayınladı.

Ünlü isimler kanlı saldırıyı kınadı

Melo, “Nao ao Terrorismo, Deus e amor, Deus e Paz!! No to terrorism.. We must fight against terrorism… No al terrorismo” notuyla paylaştığı videoda, Türkçe olarak “Terörü lanetliyorum. Teröre dur diyelim” ifadelerini kullandı. Melo’nun bu videosu binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Diğer bazı ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlar ise şöyle:

"Gülben Ergen Çelik; “Yazıklar olsun insanlara yaşatılan bu korku,bu tedirginlik gittikçe boğazımıza dayanıyorTuristler ülkemizden kaçıyor”
Şevval Sam; “Bu karanlığı bize, bu insanlara, bu topraklara layık görenlere lanet olsun!”
Seda Sayan; “Bu ülkeyi bölmeye, bu bayrağı indirmeye gücünğz yetmeyecek… Başımız sağolsun…”
Emre Altuğ;” Bunu yapanlar yaptıranlar şeytanın ta kendisi başka açıklaması olabilir mi? Başımız sağolsun…”
Yasemin Allen ;” Öelnlerin ailelerine sabır diliyorum yumruklarımı sıka sıka. Hıncımızı kimden alacağız?”
Sermiyan Midyat: “Atatürk :Havalimanı’nda yapılan insanlık dışı vahşette hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabırların en büyüğünü dilerim.”
Yıldız Tilbe; “Güvende değiliz, hiçbirimiz güvende değiliz. Teröre lanet olsun.”
Berkay Şahin; “Yüce Rabbim şu mübarek ayda, onca eve ateş düşüren kahpelerin bu bayrak altında en ağır şekilde cezalandırılmasını nasip etsin. Kana, cana doymayan soysuz köpekler kahpece saldıran, suçsuz günahsız insanların ölümüne yol açan şerefsiz namussuzlar! Başımız sağolsun güzel ülkem. Allah Geride kalanlara sabır versin.”
Aslıhan Güner; “Ah benim güzel ülkem”
Toygar Işıklı; “Lanet olsun teröre. Başımız sağolsun”
Işın Karaca; “İçimiz dışımız ölüm mü olacaktı!!! Başımız sağolsuné Artık tüm bu saldırılar, ölümler, ayrılıklar, düşmanlıklar son bulsun, yeter!”
Aras Bulut İynemli; “Ne yazılır ki, ne söylenebilir ki!!Lanet olsun, yeter artık yeter!!!”
Özge Ulusoy: ‘3 canlı bomba! Kayıp sayısından çok korkuyorum... Allah’tan kayıplarımıza rahmet yaralılara şifa yakınlarına sabır diliyorum...#ataturkairport’
Kenan Sofuoğlu: ‘Türkiye’nin büyümesini bu tür hain saldırılarla durduramazsınız, vakit birlik vakti Rabbim birliğimizi bozmasın..Saldırıda hayatini kaybedenlere Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim..’
Arda Turan: ‘Yine ciğerlerimiz yandı. Başımız sağ olsun Türkiye’m. Bu acılara sebep olanlar kahrolsun!’
Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Başkan Adayı Donald Trump: ‘Yine bir başka terör saldırısı, bu sefer Türkiye’de. Çok üzücü.’

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...