HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Defne Samyeli, patlamadan son anda kurtulmuş

Düzenleyen: /
Defne Samyeli, patlamadan son anda kurtulmuş
Defne Samyeli, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Defne Samyeli, dün gece Atatürk Havalimanı'nda yaşanılan terör saldırısından son anda kurtulduğunu söyledi.

Defne Samyeli, dün gece Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği 147 kişinin de yaralandığı saldırıdan son anda kurtulduğunu belirterek, bu sabah yeniden gittiği havalimanından izlenimlerini paylaştı.

"KURTULDUĞUMUZ İÇİN ŞÜKRETMEKLE BİRLİKTE SEVİNEMEDİM"

Instagram hesabından yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kurtulduğumuz için şükretmekle birlikte sevinemedim; Hayatını yitiren insanlarımız ve şehit polislerimiz için, ülkemizin içinde olduğu bu durum için sabaha kadar gözyaşı döktük. Hele o kahraman polisler. Onlar olmasaydı çok daha büyük bir kayıp yaşanacaktı.

"SOĞUKKANLI BİR ŞEKİLDE GÖREVLERİNİ YAPIYORLAR"

Havaalanındaki görevliler, dün bazı arkadaşlarını kaybetmiş olmalarına, sabaha kadar üst düzey görevli karşılamak için burada bulunmalarına rağmen soğukkanlı bir şekilde görevlerini yapıyorlar. Her şey belli bir düzen, insanlar sorumlu bir yas havası içinde"

Defne Samyeli, patlamadan son anda kurtulmuş

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...