Serdar Ortaç alyansını kaybetti

Düzenleyen:
Serdar Ortaç alyansını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Alaçatı’da denize girerken alyansını suya düşüren Ortaç, uzun süre denizin içinde arama kurtarma çalışması yapsa da başarılı olamadı.

Serdar Ortaç-Chloe Loughnan çiftine tatil zehir oldu! Yaz tatili için Çeşme’yi tercih eden çiftin seyahati tatsız başladı. Alaçatı’daki bir beach club’a giden ikiliden Chloe sahilde dinlenmeyi tercih ederken, Serdar Ortaç kendini serin sulara bıraktı. Birkaç kulacın ardından denizden çıkan Ortaç, alyansını kaybettiğini fark etti. 

DİP TARAMASI YAPTI 
Alyansını kaybetmenin üzüntüsüyle yüzü asılan ve durumu eşi Chloe’ye fark ettirmemek için gayret gösteren Ortaç, deniz gözlüğünü takarak uzun süre dip taraması yaptı. Alyansı bulmayı bir türlü başaramayan ünlü popçu, çareyi Alaçatı çarşıdaki bir kuyumcudan kaybettiği alyansının aynısını satın almakta buldu. (Habertürk)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...