Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belçim Bilgin yerine Özge Özpirinçci!

Düzenleyen:
Belçim Bilgin yerine Özge Özpirinçci!

MAGAZİN Haberleri

Aşk Tesadüfleri Sever'in devamında başrol oyuncusu değişti. İlk filmin sonunda senaryo gereği ölen Belçim Bilgin'in yerine Özge Özpirinçci geldi

Devam filmi çekeceği öğrenilen Aşk Tesadüfleri Sever filminin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı! 2011 yılında vizyona giren ve başrollerini Belçim Bilgin ile Mehmet Günsür'ün paylaştığı yapım, ikinci serisinde 'Aşk Tesadüfleri Sever: Kavuşma' olarak izleyici karşısına çıkacak. Filmin ilk serisinde ölerek yapıma veda eden Belçim Bilgin'in yerine geçecek isim belli oldu. Çocukluk aşıkları Deniz ve Özgür'ün yeniden kavuşmasının anlatıldığı yapımın devam serisinde başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'nin yer alacağı iddia edildi.

SENARYOSU TAMAMLANDI
Senaryosunun yazılımı tamamlanan filmin giriş cümlesini yönetmen Ömer Faruk Sorak, 'Bazen ilk görüşte bilirsin o insan senin kaderindir. Bazen de o kaderi senin yazman gereki' sözleriyle sosyal medyada paylaştı. Bu sözler üzerine Özpirinçci "O zaman bu kendi kaderini yazanlara gelsin" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...