Dünyaca ünlü gruptan Türklere jest

Düzenleyen:
Dünyaca ünlü gruptan Türklere jest

MAGAZİN Haberleri

Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırı sonucunda Coldplay Berlin konserinde şarkısını çalarlen piyanonun üzerine Türk bayrağı konuldu ve hayatını kaybedenler anıldı.

Ülkemizde yaşanan son terör faciasını unutmayan Coldplay özel bir gösteri yaptı. Atatürk Havalimanı'na saldıran 3 canlı bomba onlarca vatandaşımızın canını aldı ve arkalarında yüzlerce yaralı bıraktı. Yerli ve yabancı birçok müzisyen bu hain saldırıyı kınadı.

PİYANONUN ÜZERİNE TÜRK BAYRAĞI KONULDU

Sosyal medyadan paylaşım yapan yabancı gruplar Türkiye`nin acısını paylaştıklarını gösterdi ancak Coldplay`in yaptığı daha farklıydı. Berlin konserinde Everglow çalınırken piyanonun üzerine Türk bayrağı konuldu ve İstanbul`da hayatını kaybedenler böyle anıldı.

Dünyaca ünlü gruptan Türklere jest

"BU ŞARKIYI İSTANBUL'A GÖNDERECEĞİZ"

'Şimdi çalacağımız şarkının adı Everglow. Bu şarkıyı İstanbul'daki, Türkiye'deki herkese göndereceğiz. Ve şunu demek istiyorum: 'Merhaba efendim'... ve piyanonun üstüne Türk bayrağı asıyoruz ve onlara sevgilerimizi yolluyoruz' dedi.

Martin'in 'Merhaba efendim'i Türkçe olarak söylemesi de alkış aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...