Serkay Survivor 2016'dan sonra ilk kez konuştu

Düzenleyen:
Serkay Survivor 2016'dan sonra ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

Survivor’ın finalinde Atakan Arslan’ın gerisinde kalarak ikinci olan Serkay Tütüncü, yarışma sürecindeki değişimiyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Atakan Arslan’ın şampiyon olduğu Survivor 2016 sona erdi. Yarışmanın ikincisi Serkay Tütüncü, yarışmanın ardından Magazin 8 Extra’ya yaptığı açıklamada hem fiziksel hem de psikolojik olarak değişim geçirdiğini söyleyerek, Atakan’ın şampiyonluğuyla ilgili şunları söyledi:“Yarışma boyunca bir sürü anılar, hikayeler biriktirdik. Verdiğimiz doğru, yanlış kararlar var. Ama bugün her şey güzel bir şekilde son buldu. Final koltuğuna oturma şansını yakaladım, Atakan kardeşim şampiyon oldu. Hayırlısı olsun dedik oraya otururken, hayırlısı oldu belki de.”

"TEPKİLERİM AÇLIKTANDI"

Survivor yarışmasının ilerleyen bölümlerinde başlarında olduğundan daha farklı bir karaktere büründüğü eleştirilerine yanıt veren Serkay, “Aslında yarışmanın başlarında ve ortalarında kendi motivasyounumuzu sağlayabilmek adına rakip takımla atışmalarımız bizi hep diri tuttu. Hem kendi takımımızla hem karşı takımla birçok problem yaşadık. Daha sonra olgunlaştık, kader ortağı olduk. Sonlara kaldığımızda eski hırsım kalmadı, çünkü hepimiz hemen hemen aynı fikirdeydik” dedi.
Survivor’ın son zamanlarını kazandıkları ödül oyunları sayesinde tok geçirdiklerini söyleyen Serkay, “Öncesinde verdiğm tepkilerin çoğu açlıktandı” açıklamasını yaptı.

“SEMİH’İN KARŞI ADAYA GİTMESİ ZAFER’İN HEDİYESİYDİ”

“Bizi ayakta tutan dostluktu” diyen Serkay, en kötü gecesinin Zafer’in elendiği gece olduğunu ve üzüntüden uyuyamadığını söyledi.Zafer’in adadan ayrılmasının işlerine de geldiğini söyleyen Serkay, “Adaya iik geldiğimiz günden beri fikir ayrılıkları, sert tartışmalar oldu aramızda, karakterimiz hiç uymuyordu. Ama Zafer giderken bize bir hediye bıraktı, Semih’i karşı adaya yollamış oldu” dedi.Yedi yıldır Alaçatı’da sörf eğitmenliği yapan Serkay, yine Alaçatı’ya, eski işine döneceğini ve Survivor’dan önceki hayatına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...