Semih ne iş yapacağını açıkladı!

Düzenleyen:
Semih ne iş yapacağını açıkladı!

MAGAZİN Haberleri

Survivor'ın olay yarışmacısı Semih Öztürk Survivor'dan sonra yapacağı işi açıkladı.

Survivor 2016'nın en dikkat çeken Yarışmacılarından Semih Öztürk İstanbul’a döndükten sonra ilk kez konuştu. Yarışma esnasındaki yorumlarıyla çok konuşulan ve son olarak yarışmada parmağı kırılan Semih Öztürk, Damla ve Nagihan’la kaldığı çeyrek finalde galip gelemeyerek Survivor macerasına veda etmişti. Elendikten sonra İstanbul’a dönen Semih, ailesi ve sevgilisi Kurretülayn ile kavuştu.

Semih ne iş yapacağını açıkladı!

GÖNÜLLÜLERLE GÖRÜŞMEYECEK

Magazin 8 Extra’ya verdiği röportajda, “Bundan sonra gönüllüler takımından kimseyle görümeyeceğim” diyen Semih, ünlüler takımındaki herkesle arasının iyi olduğunu, özellikle Nagihan ve Yattara’yla iyi arkadaş olduğunu söylerek onlarla görüşebileceğini belirtti.
 
DAHA FAZLA TANINDI

Survivor’dan önce Ütopya yarışmasına katılmış olan Semih, orada kazandığı tanınırlığı Survivor’la daha da artırdığını söyledi. 
 
 "BENİM İŞİM ŞOV"

 Semih, bundan sonraki hedefini şöyle açıkladı: “Benim işim televizyon işi. Benim işim şov. Şov işini yapacağım. Talk şov yapmayı düşünüyorum. Ama tabii ne zaman olacağını bilmiyorum.”
 

 PARMAĞI DÜZELİYOR

 Yarışma esnasında kırılan parmağının durumunun iyi olduğunu söyleyen Semih, tedavi bitiminde parmağının yüzde yüz düzeleceğini belirtti.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...