Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise'nin mekanı savaş alanına döndü

Düzenleyen:
Hadise'nin mekanı savaş alanına döndü

MAGAZİN Haberleri

Popçu Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum'daki 'La Plaj' isimli mekanda kavga çıktı. Kavgada silahlar çekildi, şişeler havada uçuştu. Mekanda sahne alan Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu kavganın ortasında kaldı.

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu önceki gün ünlü sanatçı Hadise’nin mekanı La Plaj'da sahne aldı. Yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan Gülşen daha sonra sahneden indi. Eşi Ozan Çolakoğlu ise Dj lik yapmaya ve tatilciler coşturmaya devam ederken bir anda 2 gurup arasında kavga çıktı. İki gurup arasında çıkan kavgada şişler havada uçuşurken bir anda silahla çekildi. Gülşen’i dinlemeye gelen 400 kişilik grup kaçışmaya başladı. 3 aylık hamile olan Gülşen ise mekanın arka kapısından kaçarak kavga alanından hızlıca uzaklaştı. Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ise dj kabininden çıkmakta zorlandı. Zor bir şekilde kabinden çıkan Çolakoğlu koşarak eşinin yanına gitti. Mekana çok sayıda polis ekibi gelerek 8 kişiyi gözaltına aldı. Kavganın ortasında kalan hamile bir bayan ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Başka bir mekana geçen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu yemek yedikten sonra Çeşme’de vereceği konsere gitti. Gazeteciler kısa bir açıklama yapan Çolakoğlu “Büyütülecek bir şey yok. Sonlarına gelmiştim. Program bitmek üzereydi" dedi. 
Hamile olan eşi Gülşen'in olaydan nasıl etkilendiği sorusuna ise Çolakoğlu, "Allah'tan sahnede ben tektim. İşin içine şişe falan girince oluyor mekanlarda, büyütülecek bir şey yok. İçmesini bilemeyenler arasında oluyor böyle şeyler" dedi. 
Gülşen ise çıkan olay ile ilgili olarak ise "Olur böyle şeyler " ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...