Didem, Sibel Can'a ateş püskürdü

Düzenleyen:
Didem, Sibel Can'a ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri

Oryantal Didem, Sibel Can’ın önceki akşam kendisini kadrodan çıkardığını söyleyip ünlü sanatçıya ‘İnsanların ekmek paralarıyla oynamayın’ diye sert çıktı.

Sibel Can'ın kendisini kadrodan çıkardığı iddia edildi.Sibel Can, bayramın ikinci günü Kıbrıs'taki Cratos Premium Otel'de sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Can'ın konser öncesinde sahne alacak olan Oryantal Didem'i kadrodan çıkardığı iddia edildi. Gecenin assolisti olan ünlü sanatçının ekmeğiyle oynadığını söyleyen Didem Kınalı, sosyal medyadan Can'a şöyle ateş püskürdü:

''Ben asla geldiğim yeri unutmam''

"Bir zamanlar benim gibi oryantallik yapan sanatçılar, artık kadrolarında dansöz istemiyormuş. Tatlıses ile çalışırken beni çok sevdiklerini söylüyorlardı, ne değişti! İnsanların ekmek paralarıyla oynamayın. 'Ne oldum değil, ne olacağım' deyin. Rabbim 'Neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme' demiş. Ben asla geldiğim yeri unutmam!"

Kaynak: Takvim

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...