Mehmet Ali Erbil, spor salonuna alınmadı

Düzenleyen:
Mehmet Ali Erbil, spor salonuna alınmadı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, ünlülerin de üye olduğu salona gidip kayıt başvurusu yapınca "İçerideki üyelerimiz rahatsız olabilir" denilerek reddedildi.

Çapkınlığıyla nam salan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, Etiler'deki ünlü bir spor salonundan veto yedi. Yetkililerin, spor yapmak için gittiği mekanı dolaşan ve kayıt başvurusu yapan şovmeni, "İçerideki üyelerimiz rahatsız olabilir, o nedenle sizi kabul edemeyiz" gerekçesiyle geri çevirdiği iddia edildi.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM DE ÜYE

Yaşadığı aşklarla gündeme gelen Erbil, beklenmedik bir şekilde başvurusuna red cevabı almasıyla şoke oldu. Milliyet'in haberine göre, birçok ünlü ismin üye olduğu salona alınmayan çapkın şovmen, spor yapmak için başka bir mekan arayışına girdi. 'Çarkıfelek' yarışmasıyla ekrana dönen Erbil'in, bu duruma hayli içerlendiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...