Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Game of Thrones’un büyük sırrı ortaya çıktı!

Düzenleyen:
'Game of Thrones’un büyük sırrı ortaya çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Fenomen dizi 'Game of Thrones’un en iyi saklanan sırrını, yazar George RR Martin tam 14 yıl önce ifşa etmiş.

'Game of Thrones' (That Oyunları) ile ilgili sosyal medyanın en popüler teorisi (R+L=J) sezon finali ile doğrulandı. Ancak bundan tam 14 yıl önce serinin yazarı George RR Martin’in, bu sırı dolaylı yoldan da olsa ifşa ettiği ortaya çıktı.


28 Şubat 2002’de bir hayranının "Jon Snow’un adını kim koydu sorusuna?" Martin şu cevabı vermişti:
“Anneler çocuklarının adını doğmadan önce, doğum sırasında ya da ölmeden hemen önce koyabilir. Dany’nin adı annesi tarafından konuldu, Tyrion’nun adını babası koydu, Jon’un ismine ise Ned karar verdi.”

Yıllar önce yazılan bu cevabı mercek altına alan sosyal medya kullanıcıları, Martin’in diğer iki ismin ebeveynlerinden ‘anne’ ve ‘baba’ olarak bahseden Martin’in sadece Ned ifadesini kullanmasını yıllar önce verilmiş bir ipucu olarak değerlendirdi.

6’ncı sezon finalinde geçmişteki gizem çözülmüş, 'Ned Stark’ın, Jon Snow’un babası değil dayısı olduğu ortaya çıkmıştı. Bu sahnede 'Lyanna’nın Ned Stark’ın kulağına fısıldadığı sözler izleyiciden saklanmıştı. Sahnedeki konuşmaları dudak hareketlerini takip ederek deşifre eden kullanıcılar, söz konusu konuşmayı da çözmüş oldu. İddiaya göre, 'Lyanna', 'Ned’in kulağına 'Jon’un gerçek ismini fısıldıyor. Bu iddiaya göre, annesi belli olmadığı için 'Snow' soyadını alan ve hala dayısı 'Ned Stark’ı babası olarak bilen 'Jon’un gerçek ismi 'Jaehaerys'. (Vatan)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...