Belçim Bilgin'in bağışıklık sistemi çöktü

Düzenleyen:
Belçim Bilgin'in bağışıklık sistemi çöktü

MAGAZİN Haberleri

Belçim Bilgin, aynı dönemde hem bir sinema filminde hem de televizyon dizisinde rol alınca iki set arasında mekik dokudu

‘Backstabbing for Beginners’ adlı politik gerilim türündeki filmin Fas’ta gerçekleştirilen çekimlerinde Ben Kingsley ve Jacqueline Bisset gibi ünlü yıldızlarla birlikte kamera karşısına geçen Belçim Bilgin, Türkiye’de rol aldığı dizinin çekimleri filmin setiyle çakışınca Türkiye ile Fas arasında mekik dokumak zorunda kaldı. 

AMBULANS HAZIR BEKLEDİ 
Haftanın dört gününü Fas’ta, üç gününü ise İstanbul’daki sette geçiren Bilgin’in bağışıklık sistemi yoğun tempo nedeniyle çöktü. Bilgin çareyi ambulans kiralamakta bulurken, Fas dönüşü havalimanında bekleyen ambulansa binerek yolda serum takviyesi aldı. Güzel oyuncu, serum takviyesi almak için dört kez ambulans kiraladı.

USTALARLA OYNUYOR
Belçim Bilgin’in başrolleri Ben Kingsley, Jacqueline Bisset ve Theo James gibi dünyaca ünlü oyuncularla paylaştığı ‘Backstabbing for Beginners’, Danimarkalı yönetmen Per Fly’ın imzasını taşıyor. ABD, Danimarka ve Kanada ortak yapımı filmin 2017’nin kış aylarında gösterime girmesi planlanıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...