Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Vargın'dan haber geldi!

Düzenleyen:
Kuzey Vargın'dan haber geldi!

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi'nin Aksaçlı'sı ve Türk sinemasının usta oyuncusu Kuzey Vargın'ın yoğun bakıma kaldırıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Vargın'ın ağırlaşarak yoğun bakımına kaldırıldığı belirtilen hastanelerin yetkilileri haberi doğrulamadı. Ağustos 2014’te yüksek tansiyon, 2015’te ise Parkinson rahatsızlığı sebebiyle ilçedeki özel bir hastanede tedavi gören Vargın’ın Marmaris İçmeler Mahallesi’ndeki evinde istirahat ettiği, sağlık durumunda ise ciddi bir problem olmadığı belirtildi. 
Usta oyuncunun durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda olduğu yönündeki haberlere kaynak olarak sanatçı Onur Akay’ın Twitter adresinden yaptığı paylaşım gösterilmişti. 
Akay, “Efsane oyuncumuz Kuzey Vargın, Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor! Sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin” demişti. 
Öte yandan İHA muhabirinin ulaştığı Kuzey Vargın, sağlığının yerinde olduğunu ve konuşmak istemediğini ifade etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...