Emrah 'darbeye hayır' dedi

Düzenleyen:
Emrah 'darbeye hayır' dedi

MAGAZİN Haberleri

Uzun zamandır yurt dışında olan Emrah, Türkiye'ye döner dönmez sosyal medya hesabından darbeye hayır diyerek "Darbe girişimi olduğunda sabahlara kadar gözyaşlarım dinmedi" dedi.

Darbe girişimi olduğu sırada yurt dışında olan şarkıcı Emrah yaşananlara uzaktan tanıklık etse de gördükleri onu derinden etkiledi. Emrah Türkiye'ye döner dönmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını gösterdi:

"GÖZYAŞLARIM DİNMEDİ"

"Uzun zamandır yurt dışındaydım ve çok şükür ülkeme Vatanıma Türkiye Cumhuriyetime dönüyorum…Ülkemize vatanımıza planlanan hain darbe girişimi olduğunda ülkemde değildim ve o akşam sabahlara kadar gözlerime uyku girmedi gözyaşlarım dinmedi…Çünkü vatanımızdı söz konusu olan ve vatanımız Türkiye'miz bizim her şeyimizdir.

"DARBEYE HAYIR"

Her an kalbimde canım ülkem vardı… Şunu herkes çok iyi bilmeli bizim ülkemizin varlığını ve bütünlüğünü hiç kimse bozamadı ve bozamayacak. Çünkü biz ülkemizi bayrağımızı vatanımızı çok seviyoruz.. Rabbim Türkiye Cumhuriyetimizi haince ve kalleşçe Darbe yapmak isteyenlerden korusun.. DARBEYE HAYIR….."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...