Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demet Akalın, Abdullah Gül'ü övdü

Düzenleyen:
Demet Akalın, Abdullah Gül'ü övdü

MAGAZİN Haberleri

Demet Akalın, darbe girişiminde telefon bağlantısıyla açıklama yapan Abdullah Gül'e "TV'de dişlerinizi kenetleyerek konuşmanız içimize su serpti" diyerek teşekkür etti.

Demet Akalın, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü övdü. Geçtiğimiz hafta Türkiye'de gerçekleştirilen 'darbe girişimleri'nde canlı telefon bağlantısı yapan Gül'ü hiç kimse daha önce öyle görmemişti. Bağıra bağıra yapılan yanlışı dile getiren Gül de Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar halkı cesaretlendirmişti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Darbe girişiminin yaşandığı sırada bir televizyon kanalına bağlanan Gül; "Bugün bütün vatandaşlarımız fikri zikri inancı ne olursa olsun bütün bunları bir yana bırakıp demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma günüdür" diyerek halkı destek olmaya davet etmişti. Gül'ün bu konuşmasına Demet Akalın'dan teşekkür geldi.

"İÇİMİZE SU SERPTİ"

Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından, 'TV'de dişlerinizi kenetleyerek konuşmanız içimize su serpti' yazdı.Demet Akalın, Abdullah Gül'ü övdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...