Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğçe Kazaz'ın cuma mesajı sosyal medyayı salladı!

Düzenleyen:
Tuğçe Kazaz'ın cuma mesajı sosyal medyayı salladı!

MAGAZİN Haberleri

Tuğçe Kazaz, darbe girişimi üzerine 'Hayırlı Cumalar' mesajı yayınlayarak " "İman sahiplerinin galip geldiği, imansızların ise mağlup ve zelil olduğu, bu ilk mübarek Cuma" diye not düştü.

15 Temmuz Cuma akşamı başlayan 'darbe' girişimleri halk içinde huzursuzluk yaşattı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan halk 'birlik'le her şeyin üstesinden gelineceğini gösterdi. Darbe girişimlerinden bir gün sonra 'Aşağılık terörist FETÖ ile onun aşağılık Pennsylvania askerlerine, asla geçit vermemeliyiz' diyen Tuğçe Kazaz, bugünün önemini vurguladı.

"İLK MÜBAREK CUMA"

Cuma günleri 'Hayırlı Cumalar' mesajı yayınlayan Kazaz, bu Cuma'nın farkını şöyle ortaya koydu: "İman sahiplerinin galip geldiği, imansızların ise mağlup ve zelil olduğu, bu ilk mübarek Cuma, Tüm islam alemine hayırlı ve uğurlu olsun."

Tuğçe Kazaz'ın cuma mesajı sosyal medyayı salladı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...