Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı'nın paylaşımı sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'nın paylaşımı sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Darbe girişimi sonrası Kısıklı'ya 'demokrasi nöbeti'ne giden Acun Ilıcalı, Hadise ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak "Herkesten Allah razı olsun" yazdı.

Darbe girişimi sonrası 'demokrasi nöbeti' için sokaklara çıkan halka, sanat ve spor camiasından da büyük destek geldi. Yaklaşık bir haftadır Türkiye'nin çeşitli illerdeki meydanlarını dolduran halkın, Anadolu Yakası'ndaki adreslerinden biri de Kısıklı'ydı. Kısıklı'daki nöbete katılan ünlü isimler arasında; Acun Ilıcalı, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Hadise, Fettahcan, Murat Yıldırım ve Hakan Ural gibi isimler katıldı.

"HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN"

Demokrasi nöbetinden Hadise ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, "Zalime karşı dimdik duran, tanklara meydan okuyan, caddeleri dolduran, bu destanın bir parçası olan herkesten Allah razı olsun" notunu düştü.

HADİSE DE PAYLAŞTI

Hadise de aynı fotoğrafı paylaşarak "Günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza minnettarım... Dün biz de aralarındaydık... Binlerce kişi ile birlikte özgürce İstiklal Marşımızı okumaktan gurur ve mutluluk duyuyorum! Ülkemizi bölmeye çalışanlara inat #BirlikteÇokGüzeliz #Türkiye #DarbeyeHayir" yazdı.

Acun Ilıcalı'nın paylaşımı sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...