Bülent Ersoy'dan gece boyu kıyafet denedi

Düzenleyen:
Bülent  Ersoy'dan gece boyu kıyafet denedi

MAGAZİN Haberleri

Bülent Ersoy, Nişantaşı'nda açtırdığı butiğe girerken "Bu gece buradayım. Beni boşuna beklemeyin" diye muhabirleri uyararak, gece boyu önceden sipariş ettiği 20 bin TL'lik kıyafetleri denedi.

Bülent Ersoy, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Bir kozmetik mağazasında yeni ürünleri test eden Diva, ardından soluğu kuyumcuda aldı. 20 bin dolarlık yüzük sipariş eden sanatçı, çıkışta bu kez bir giyim mağazasına geçti.

ELBİSE DENEMEK İÇİN MAĞAZAYI AÇTIRDI

Diva Bülent Ersoy önceki gece Nişantaşı Soşo giyim mağazasını Paris'ten getirttiği elbiseleri görmek ve denemek için açtırdı. Bülent Ersoy görüntü vermemek istese de oldukça neşeli olduğu gözlendi.

MAĞAZADA SABAHLADI

Diva, "Gece baskını yaptım Paris'ten benim için gelen elbiseleri deneyeceğim bakalım bana olacak mı? Bakarsın içeriden zayıflamış olarak çıkarım" diyerek kahkaha attı. Elbiselerinin toplam değerinin 20 bin Türk lirası olduğunu öğrendiğimiz Bülent Ersoy 'Bu gece burada kalacağım beni beklemeyin' diyerek mağazaya girdi.

Bülent  Ersoy'dan gece boyu kıyafet denedi

Bülent  Ersoy'dan gece boyu kıyafet denedi,

Bülent  Ersoy'dan gece boyu kıyafet denedi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...