Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engin Altan: Vatana inancımı hiç kaybetmedim!

Düzenleyen:
Engin Altan: Vatana inancımı hiç kaybetmedim!

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibi önceki akşam Kısıklı'da demokrasi nöbetindeydi. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ile oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner ve Celal Al sahneye çıkıp konuşma yaptı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibi önceki akşam Kısıklı'da demokrasi nöbetindeydi. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ile oyuncuları engin altan Düzyatan, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner ve Celal Al sahneye çıkıp konuşma yaptı. Düzyatan, şöyle konuştu: "Her şeyden önce vatanıma milletime ve özellikle devletime büyük geçmiş olsun diyerek söze başlamak istiyorum. Bir sanatçı, baba ve her şeyden önemlisi sade bir vatandaş olarak ülkemizi sürüklemeye çalıştıkları kaostan dolayı büyük üzüntü duydum. Vatanıma milletime ve devletime olan inancımı hiçbir zaman kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...