Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gizem Karaca 'İstanbul Sokakları' dizi setinden kovuldu mu?

Düzenleyen:
Gizem Karaca 'İstanbul Sokakları' dizi setinden kovuldu mu?

MAGAZİN Haberleri

Show TV ekranlarında reytinglere yenik düşerek 9.bölümde izleyicilerine veda eden 'İstanbul Sokakları' dizisinde başrol oynayan Gizem Karaca'nın dizi setinden kovulduğu iddia ediliyor.

Çekimlere geç kaldığı, yorgunluktan işine konsantre olamadığı için sette huzursuzluk çıkardığı belirtilen Karaca'nın bu yüzden diziden gönderildiği belirtiliyor.Uçankuş'un iddiasına göre; sürekli sevgilisi Kadir Ekmekçi'nin yanında olmak isteyen Gizem Karaca, en önemli sahnenin çekimine 'Hastayım' diye gitmedi. Bunun üzerine de dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Karaca'nın işine son verdi.

İstanbul Sokakları, final bölümüyle 13 Haziran Pazartesi günü Show TV ekranlarında son kez yayınlandı. Dizinin yapımcılığını Gold Film, yönetmenliğini Adnan Güler senaristliğini ise Zülküf Yücel ile Zehra Yücel üstleniyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...