Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Wilma Elles eleştirilere karşı Türkiye'yi savundu

Düzenleyen:
Wilma Elles eleştirilere karşı Türkiye'yi savundu

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’de çeşitli dizilerde oynayan Wilma Elles, Alman basınını haberleri çarpıtmakla suçladı, hükümetin politikalarına tam destek verdi.

Türkiye’de ‘Öyle bir geçer zaman ki’ ve ‘Yeter’ dizileri ile gündeme gelen Alman oyuncu Wilma Elles, Almanya’da katıldığı bir programda FETÖ’cü cuntacıların 15 Temmuz’daki darbe girişimine kayıtsız kalan Alman basınını eleştirdi. “Haberler ve görüntülerin çarpıtılması beni üzüyor” diyen ünlü oyuncu, Türkiye’nin milletin birlik ve bütünlüğü sayesinde büyük bir tehlikeyi atlattığını söyledi. Darbe girişiminin ardından çok sayıda kişinin gözaltına alınmasıyla bir ‘av’ başlatıldığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Elles, “Başlatılan soruşturma ve tutuklamalar sadece ikinci bir darbe girişimini engellemeye yönelik” dedi. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığını da gizlemeyen Elles, batının olumsuz bakış açısını şöyle özetledi: “Türkiye için Erdoğan’dan daha fazla çalışan kimse yok. Türkiye hızla büyüyor, bu da güç dengesini bozuyor.” 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...