Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftine büyük şok!

Düzenleyen:
Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftine büyük şok!

MAGAZİN Haberleri

Ceyda Düvenci, dün kızı Melisa ve eşi Bülent Şakrak'la Kuruçeşme'deki bir mekana gitti. Ünlü oyuncu, 'Serebral Palsi' hastası kızını kapıdan geri çeviren yetkilileri, "Havalı mekan çocuk kabul etmiyor" diyerek eleştirdi.

Bir süre önce ABD'de ameliyat olan Ceyda Düvenci, önceki gün İstanbul'a döndü. Soluğu rol aldığı TV şovunun setinde alan Düvenci'nin sürpriz ziyaretçileri vardı. Eşi Bülent Şakrak, Düvenci'nin eski eşinden olan kızı Melisa'yı da alarak Kuruçeşme'deki sete gitti. 

MEKANIN KAPISINDAN GERİ ÇEVRİLDİLER

Öğle yemeği için dışarıya çıkan Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti, 'Serebral Palsi' hastası olup gelişim geriliği problemi yaşayan kızları Melisa'yla Kuruçeşme Park Şamdan'a gitti. Ancak yetkililer, "Mekanımıza çocuk kabul etmiyoruz" diyerek çifti, 5 yaşındaki kızlarıyla geri çevirdi.

YETKİLİLERİ İKNA EDEMEDİ

Ceyda Düvenci, "Sadece bir öğle yemeği yiyeceğiz. Kızımız da kimseyi rahatsız etmez" dese de yetkilileri ikna edemedi. Bu olay karşısında hem üzülüp hem sinirlenen güzel oyuncu, sosyal medya üzerinden sitemini şöyle dile getirdi:
"Kuruçeşme Park Şamdan'a çocuğu olanlar giremiyor. Havalı mekan, çocuk kabul etmiyor."

"SADECE AİLEMLE ZAMAN GEÇİRMEK İSTEDİM"

Bazı takipçilerinin "Böyle pahalı bir yere gitmeseydin" diye eleştirdiği Ceyda Düvenci, "Keyfimden buraya gitmedim. Setim burada olduğu için sadece ailemle zaman geçirmek istedim" diye yanıt verdi.Düvenci-Şakrak çiftinin birçok takipçisi de ünlü çifte "Bara, gece kulübüne değil bir restorana gitmişsiniz. Hele ki yanınızda kızınız varken size bir seferlik ayrıcalık yapabilirlerdi" diye destek verdi.

Takvim

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...