Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belçim Bilgin Kördüğüm'den ayrıldı!

Düzenleyen:
Belçim Bilgin Kördüğüm'den ayrıldı!

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan, "Kördüğüm" dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Çocuğuyla birlikte Londra’da yaşayacak olan Belçim Bilgin Erdoğan, geçen akşam kadrosunda olduğu "Kördüğüm" dizisinden ayrıldığını hayranlarına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. 

Dizide önemli bir rolü olan ve canlandırdığı karakterin hakkını vererek oynayan Belçim Bilgin Erdoğan'ın yokluğu kolay kolay dolmayacak ve eksikliği bir hayli hissedilecek gibi görünüyor...

İkinci sezonuna başlayan dizinin ilk bölümünde İbrahim Çelikkol’la birlikte başrolünde olduğu Kördüğüm’den ayrılan güzel oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan, ayrılıkla ilgili şu paylaşımda bulundu:

“Her şey böyle başlamıştı” diye başlayan bir veda, aslında belki de başlangıç mesajı yazmıştı çok sevdiğim dostum; gerçekten de öyle… Bir sürü hayalle yollara düşüp, İtalya’da tanışmıştık Naz’la ve tam da böyle başlamıştı her şey. Güzel bir havada, bir top İtalyan dondurması en lezzetlisinden, yeni bir hayata nefes vermenin inanılmaz heyecanı! Ama işler düşlediğimiz gibi gitmedi ve Naz’ın hikayesi beni de birlikte calıştığım ekibimizi de mutlu etmeyen bir “kördüğüm”‘e döndü. Biz de zorlamadan birbirimize karşı sevgi ve saygı çerçevesinde bu proje özelinde veda etmeye karar verdik. Size, kendime, iş arkadaşlarıma, işime olan saygım esastır… En kısa zaman da başka projelerle karşınıza çıkmak için sabırsızlanıyorum… Sizi çok özleyeceğim, sevgilerimle, saygılarımla…”

Belçim Bilgin Kördüğüm'den ayrıldı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...