Özkan Uğur'dan güzel haber

Düzenleyen:
Özkan Uğur'dan güzel haber

MAGAZİN Haberleri

Yakın arkadaşları ile yemek çıkışı görüntülenen Özkan Uğur sağlığıyla ilgili açıklamada bulundu

Cem Yılmaz, ‘G.O.R.A’nın devamı olarak önümüzdeki yaz çekmeyi planladığı ‘Arif ve 216’ sinema filminin cast çalışmalarına başladı. Komedyen, önceki akşam Etiler’deki bir mekanda oyuncu kadrosuyla ilk toplantısını yaptı. Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz’le akşam yemeği yiyen Yılmaz, projenin sürpriz isminin ‘New York’ta Beş Minare’de rol alan Mustafa Sandal olduğunu söyledi. 

Yaklaşık beş saat süren toplantıdan ayrılan komedyen ve arkadaşlarının neşeli hali dikkat çekti. Yılmaz, “Meryem Uzerli’nin de filminizde oynayacağı konuşuluyor doğru mu?” sorusuna “Değil” yanıtını verdi. Sandal ise konuyla ilgili, “Bu akşam 20 seneyi masaya yatırdık. Cem, yaptığı işleri taçlandıran birisi. Ahlakıyla, gönlüyle ve fikriyle, güzel yapan biri. Onun her teklifine açığım” şeklinde konuştu. 

'Arif ve 216'nın sürprizi Mustafa Sandal

"HER ŞEYİ ATLATTIM"

2013 yılında lenfoma kanserine yakalanan Özkan Uğur, “Sağlığınız nasıl?” sorusuna, “Gayet iyiyim. Her şeyi atlattım. Daha da güzel günlerimiz olacak” yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...