Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçerde dizisinin Minik'i bakın gerçek hayatta ne yapıyor?

Düzenleyen:
İçerde dizisinin Minik'i bakın gerçek hayatta ne yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

Reyting rekoru kıran 'İçerde' dizisinde Minik karakterine hayat veren ve dizide neredeyse hiç konuşmayan Seyithan Özdemir suskunluğunu bozdu.

Pazartesi akşamları Show Tv'de ekrana gelen 'İçerde' dizisinin 'Minik' karakterini canlandıran Seyithan Özdemir sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Peki Seyithan Özdemir kimdir?

SANATÇILARA VE İŞ ADAMLARINA YAKIN KORUMALIK YAPIYOR

Oyuncu olmadan önce korumalık yapan Özdemir, Muş doğumlu ve çiftçi bir anne - babanın çocuğudur. 2,05 m. boyunda 8 kardeşin küçüklerinden. Altı yıldır İstanbul'da yaşayan Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara, iş adamlarına yakın korumalık yapmakta.

İçerde dizisinin Minik'i bakın gerçek hayatta ne yapıyor?
"KONUŞTUK, ANLAŞTIK, OYNADIM"

Filme dâhil olma hikâyesi şöyle:
"Yönetmen Tolga Karaçelik benim patronu aramış, böyle bir kişiye ihtiyacım var, diye. Uzun boylu, esmer birini istiyor. Patron da Tolga hocayla beni buluşturdu. Oturduk, konuştuk, anlaştık ve oynadım. Daha önce 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde bir bölüm oynamıştım. Orada heyecan meyecan vardı. Burada daha sakindim ama
daha zordu. Çünkü hiç konuşmuyorum."
İçerde dizisinin Minik'i bakın gerçek hayatta ne yapıyor?
NORMAL HAYATTA DA ÇOK KONUŞMUYOR

Seyithan Özdemir normal hayatta da çok konuşmuyor ama dinlemeyi seven biri.

"DİYALOG OLSA DAHA GÜZEL OLUR"

Kendisi sakinliği sevse de filmde oynadığı karakterin suskunluğu onu pek mutlu etmemiş. Hissiyatını şöyle özetliyor: "Tolga hocayla çok sefer tartıştık. Beni buraya koydunuz, hiç konuşmuyorum. Diğer adam sürekli benimle dalga geçiyor. Benim tek repliğim yok. İnsan konuşmak istiyor. Diyalog olsa daha güzel olur. Ama sonuçta senaryo, yönetmen ne derse o. İnsan ister istemez diyalog koymak istiyor ama olmuyor."
İçerde dizisinin Minik'i bakın gerçek hayatta ne yapıyor?
"ÇOK TANINMAK İSTEMİYORUM"

"Unutulmaz bir yüzün var. Günlük hayata yansımaları nedir?" diye sorulduğunda: "Biz alıştık artık. Takdir-i ilahi. Yüzüm bana yabancı gelmiyor. Milletin kendi aralarında konuşmalarını önemsemiyorum. Çok tanınmak istemiyorum. Az ünlü olayım. Benim prensibim o. Tanınıyor olmak sıkıntı. Serbest gezemiyorsun, istediğin şeyleri yapamıyorsun. Abi fotoğraf çekelim, diyorlar. Sıkıntı" diye cevap verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...