HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tolgahan Sayışman'a bölüm başı rekor ücret

Düzenleyen: /
Tolgahan Sayışman'a bölüm başı rekor ücret
Tolgahan Sayışman, Haber

MAGAZİN Haberleri

Dört farklı yapım şirketinden gelen senaryoları değerlendiren Tolgahan Sayışman, Gold Film’in teklifi sonrasında rota değiştirdi. Oyuncu, yeni dizisinde bölüm başına 95 bin TL alacak

En son "Asla Vazgeçmem" dizisiyle hayranlarıyla buluşan Tolgahan Sayışman’a proje yağıyor. Oyuncuya ilk olarak yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu ve bir boksörün hayatının anlatıldığı ‘Şampiyon’ dizisi için teklif geldi. Sayışman, daha sonra Bi Yapım, NTC Medya ve Endemol Shine Türkiye’nin önerdiği dizilerin senaryolarını okudu. Dört proje arasında kalan aktörün kafası, Gold Film’den gelen yeni bir teklifle iyice karıştı.

"Asla Vazgeçmem"de birlikte çalıştıkları Sayışman’ı başka şirkete kaptırmak istemeyen Gold Film yapımcıları, kesenin ağzını açtı. Önceki gün oyuncuyla dört saatlik bir görüşme yapan yetkililer, ilk 13 bölüm için 1 milyon 200 bin TL’lik teklifte bulundu. Bölüm başına 95 bin TL alacak olan oyuncu için üç ayrı senaryo hazırlanıyor. Taraflar anlaşma sağlarsa, Sayışman’ın yeni dizisi ocakta ekrana gelecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...