Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılmaz Erdoğan: 'Hem gişe hem sanat filmi yapıyorum'

Düzenleyen:
Yılmaz Erdoğan: 'Hem gişe hem sanat filmi yapıyorum'

MAGAZİN Haberleri

Yılmaz Erdoğan, gişe ve sanat filmleriyle ilgili “Ben ikisinin tam ortasını yapıyorum. Estetik kaygı güden ama seyirlik bir şeyler yaptığını unutmayan filmler çekiyorum” dedi.

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Fatih Artman ve Şükrü Özyıldız gibi isimlerin rol aldığı ‘Ekşi Elmalar’ filminin basın toplantısı Ritz Carlton Otel’de yapıldı. Filmin 28 Ekim’de vizyona gireceğini belirten Erdoğan, “Dedemin, teyzelerimin hikayesi ama başka kurgusal bir konu çıkardım. Olumlu şeyler gerçek, olumsuzları ben uydurdum. Çocukluğumda bana şekil veren bir dönemi anlattım” dedi. 

Erdoğan, gişe ve sanat filmleriyle ilgili soruya, “Ben ikisinin tam ortasını yapıyorum. Estetik kaygı güden ama seyirlik bir şeyler yaptığını unutmayan projeler üretiyorum” yanıtını verdi. Uzun süredir Köyceğiz’de yaşayan oyuncu, “İstanbul’u terk ettiğim falan yok. Orada yaşam sanıldığı kadar zor değil, bereketlendim. Hayvanlarım ve bahçem var, ekip biçiyorum. Tamamen değişim cesareti lazım” şeklinde konuştu.

Milliyet

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...