HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Harun Kolçak'tan samimi açıklamalar

Düzenleyen: /
Harun Kolçak'tan samimi açıklamalar
Harun Kolçak, Harun Kolçak Hasta, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz aylarda prostat kanseri nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve uzun süre tedavi gören Harun Kolçak, tedavi sürecinde yaşadıklarından özel hayatına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzun süre hastanede yatan Harun Kolçak, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programının canlı yayın konuğu oldu.

"KİMSEYE KIRGIN, KIZGIN DEĞİLİM"

1,5 ay boyunca serumla yaşayan, 3 ayda 13 ameliyat olan ünlü sanatçı, "Hiç pişmanlığın oldu mu?" sorusuna, "Her insan gibi pişmanlıklarım oldu. Çok yıpratmışım kendimi. Özellikle geçmişteki hiçbir şeye kırgımlığım kalmadı. Şu an kimseye kırgın, kızgın değilim. Üzüldükçe kendime zarar veriyorum. Artık hiç kimseyle bir sorunum yok" yanıtını verdi.

"ONLARLA VAKİT KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

"Hastanede kaldığı günlerde ziyaretine gelmeyen, vefasız olduğunu farkettiğin insanlar var mıydı?" sorusu üzerine Kolçak, "Oldu, ama kafaya takmıyorum artık. Eskiden olsaydı takardım. Her şerde bir hayır vardır. Onlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Daha ne kadar bu dünyada kalacağımızı bilmiyoruz, yapmak istediğim çok şey var. İnsanlara mikrofon uzatıp, şarkı söylemeyi çok özledim. Çok bestem var, çok şarkı sözü birikti" şeklinde konuştu.

"HARUN’U ÖYLE GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı, hastanedeyken babasıyla görüşüp görüşmediği hakkında ise "Özel arabayla aldırmayı teklif etmişler ama ‘Harun’u öyle görmek istemiyorum’ demiş. Ben de anladım onu. Kadınlar daha güçlü. Kadınlar önce gittikleri zaman erkekler daha çabuk yıkılıyorlar. Babamla tefonla her gün görüşüyoruz" ifadelerini kullandı

"O HÜCRELER HEP SALDIRIYA HAZIRLAR" 

Şu an ki sağlık durumunun nasıl olduğu sorulan Harun Kolçak, "Yendim bitti demek yanlış geliyor. O hücreler hep bedende saldırıya hazırlar. Kendine iyi bakmak lazım. Şu an kan değerlerim çok yüksek. Her şey yolunda" dedi.

"ÇİLİNGİRLE İÇERİ GİRMİŞ, BUZ GİBİYMİŞİM"

Harun Kolçak, "1,5 ayı hatırlamıyorum. İlk uyandığımda su istedim. Beni ölüyorum diye hastaneye kaldırmışlar. En son hatırladığım kedilerimi severken çay içip televizyon izlediğim. Sibel beni aramış, telefonum cevap vermemiş. Sonra çilingirle girmiş içeri. Ben buz gibiymişim. Bunun prostat kanseri ile alakası yok. Hastane mikrobu. Bununla yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor. İnsanları alıp götürüyor. Beni de alıp götürüyordu" diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...