HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Ekşi Elmalar'a muhteşem gala! Hakkâri’den 1 ton elma getirildi

Düzenleyen: /
'Ekşi Elmalar'a muhteşem gala! Hakkâri’den 1 ton elma getirildi
Ekşi Elmalar, Haber

MAGAZİN Haberleri

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi görücüye çıktı. Birçok ünlü isim, gala gecesinde boy gösterdi. Asıl sürpriz ise, elmaydı...

Talip KARAKAŞ

BKM Film yapımcılığında yarın vizyona girecek ”Ekşi Elmalar”ın galası, önceki akşam UNIQ İstanbul’da yapıldı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp yönettiği aynı zamanda başrolünü de üstlendiği filmin oyuncu kadrosunun tamamı oradaydı. Erdoğan’ı birçok ünlü dostu da yalnız bırakmadı. Ailesinin yanı sıra Cem Yılmaz’dan Cengiz Bozkurt’a, Hakkı Bulut’tan Kenan Doğulu’ya çok sayıda tanınmış sima galada yerini aldı. Yeni projesinin tüm izleyici tarafından yürekten sahipleneceğini belirten Erdoğan, “Filme ilham veren ailemin fertlerine tek tek teşekkür ediyorum. Bizim artık susacağımız, seyircinin konuşacağı vakit. 2 yıla yakın elimizden geleni yaptık. İnşallah mahcup olmayız” dedi. Filmde dedesi Sait Atay’dan esinlenerek bir belediye başkanını canlandıran ünlü komedyen, “Aslında Vizontele’nin devamı ama aynı zamanda tamamen farklı bir hikâye. Gururla torunuma seyrettiririm” diye konuştu. Gösterim sonrası görüşlerini aldığımız birçok davetli, filme tam not verdi. Timur Acar, “Bayıldım. Harika olmuş. Bence Vizontele’nin çok çok üstünde” yorumunda bulundu. 

Bu arada, gala için Hakkâri’den özel olarak getirilen 1 ton elma hem dekor olarak kullanıldı hem misafirlere ikram edildi.

ADETA ÜNLÜ YAĞDI

Filmin galasına katılanlar arasında oyuncular Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın’ın dışında Cem Yılmaz, Kenan Doğulu ile Ozan Güven de vardı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...