Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aleyna Tilki Sibel Can'ı dikkate almadı

Düzenleyen:
Aleyna Tilki Sibel Can'ı dikkate almadı

MAGAZİN Haberleri

Aleyna Tilki 16 yaşında gece kulüplerinde sahneye çıkmasıyla ilgili polemiklere kendi açısından noktayı koydu.

16 yaşında gece kulüplerinde sahneye çıktığı için eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki, Sibel Can'ın "Aleyna işini çok seviyorsa, yaşını büyütebilir. Onun için belki daha hayırlı olur" tavsiyesine uymayacağını söyledi.

"MADEM PSİKOLOJİMİ DÜŞÜNÜYORLAR..."

Kesinlikle yaşını büyütmeyeceğini söyleyen şarkıcı tepkilerle ilgili, "Başarılı bir öğrenciyim, okuluma devam ediyorum. Madem psikolojimi düşünüyorlar, eleştirilerini biraz daha yumuşak ve seviyeli olsunlar" açıklamasını yaptı.

"YURT DIŞINA GİTMEYECEĞİM"

Yurt dışına gideceği iddia edilen Tilki "Ülkemde olmaktan dolayı çok mutluyum. Yurt dışına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ancak eğitim için gidebilirim" dedi.

"GEREKİRSE 18 YAŞINA KADAR BEKLERİM"

Sahneleri çok sevdiğini dile getiren Aleyna Tilki, "İnsanlar beni dinlesin istiyorum. Yasalara saygım sonsuz. Büyüklerimin yaptığı yönlendirmelere bağlıyım. Gerekirse 18 yaşına kadar beklerim, acelem yok" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...