Hanife, Serkan'dan da ayrıldı

Düzenleyen:
Hanife, Serkan'dan da ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Aradığı eş adayını bir türlü bulamayan Hanife'nin, evleneceği konuşulan Serkan'la da yolları ayrıldı.

Programın önceki gün yayınlanan bölümünde gelin adaylarından Angelina'nın Serkan'ı daha önceden tanıdığını belirtip, aralarında bir şeyler yaşandığını ima etmesi Hanife'yi kızdırmıştı.

YİNE OLMADI! AYRILDILAR

Evlenecekleri konuşulan Hanife ve Serkan programın dün yayınlanan bölümünde ise yollarını ayırdıklarını açıkladılar. "Angelina'nın mutsuzluğunun üzerine bir mutluluk kuramam" diyen Hanife, "Yine hasret rüzgarları çok erken esti. Hayırlısı böyleymiş. Angelina'nın duyguları önemli benim için... Aşk acısı çekmiş olan bir kadın olarak söylüyorum ben, Angelina'nın mutsuzluğunun üzerine bir mutluluk kuramam. Biz Serkan'la olmayız. Ben Serkan'a inanmıyorum, Angelina'ya inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

"KARARINA SAYGI DUYUYORUM"

Serkan ise; "Hanife, çok düzgün bir insan. Ben onu kazanmak için elimden geleni yaptım. Kararına saygı duyuyorum" dedi.

"HANİFE BENİM ARKADAŞIM"

Angelina ise; "Hanife, benim arkadaşım. Onun üzülmesini istemediğim için Serkan'la daha önceden tanıştığımızı, görüştüğümüzü açıkladım" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...