HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü sanatçı Tarık Mengüç kızı için dua istedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü sanatçı Tarık Mengüç kızı için dua istedi
Tarık Mengüç, Haber

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü sanatçı Tarık Mengüç, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile ev kazası geçirerek hastaneye kaldırılan kızı için hayranlarından dua istedi.

Tarık Mengüç sosyal medya hesabından bir video ve hastane görüntülerini yayınlayarak, 2,5 yaşındaki kızı Sevde için dua istedi. Mengüç, yayınladığı videoda küçük kızının ağzını koltuğa çarparak ev kazası geçirdiğini ve hastanede tedavi altına alındığını söyledi. Kızının çarpma sonucu dişlerinin damaklarına saplandığını ve üst dudağında kesikler olduğunu belirten Mengüç, hayranlarından dua istedi.
"Takatim kalmadı"
Çektiği videoda oldukça üzgün olduğu gözlenen ünlü sanatçı birkaç gündür hastanede olduklarını ve artık takatinin kalmadığını ifade etti. Kızının yemek yiyemediğini ve su içemediğini de belirten Mengüç, tedavi için zaman gerektiğini belirtti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...