Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Özçivit - Fahriye Evcen'e servet teklif etti

Düzenleyen:
Burak Özçivit - Fahriye Evcen'e servet teklif etti

MAGAZİN Haberleri

Arap dünyasında kısa sürede büyük şöhret yakalayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin düğünü için sponsorluk yarışı sürüyor.

Türkiye'nin başarılı oyuncularından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önümüzdeki günlerde yeniden Arap yatırımcılar ile sözleşme mamasına oturacak. 

1 Şubat'ta yeniden Dubai'ye gidecek olan Burak Özçivit'i yakından görmek isteyen hayranlarının cebinden 500 lira çıkacak. Fahriye Evcen ise bir Arap kozmetik firması ile anlaşma imzalayacak. 

Takvim'de yer alan habere göre, çiftin düğünü için sponsorluk yarışı da sürüyor. Balayına sponsor olmak isteyen Arap bir işadamı, ünlü çifte Dubai ve Katar turu hazırladı. Çiftin konaklaması için otellerde şimdiden rezervasyon yapılırken, teklifi kabul etmeleri halinde ünlü çifte 1'er milyon Dolar da reklam ücreti verileceği iddia edildi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...