Azerbaycan'da Fatih Portakal'ın yayını durduruldu

Düzenleyen:
Azerbaycan'da Fatih Portakal'ın yayını durduruldu

MAGAZİN Haberleri

Fatih Portakal'ın, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşini cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ilan etmesiyle ilgili haberi sunma şekli nedeniyle Azerbaycan'da Fox TV'nin yayınlarına son verildi.

Zaman zaman yaptığı sivri çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'a kardeş ülke Azerbaycan'dan büyük darbe geldi.

FOX TV'NİN YAYINI DURDURULDU

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşini cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ilan etmesi haberini alaycı bir dille sunan Fatih Portakal'ın üslubu ve sözleri Azeri yetkililerin tepkisini çekti. Haberin üzerinden çok geçmedi Azerbaycan, Fox TV'nin yayınını durdurdu.

Fox TV'nin yayının durdurulduğu haberini ise CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş attığı bir tweet'le duyurdu.

"PORTAKAL TÜRK ÜLKELERİNİ SEVMİYOR"

Adil Aliyev DHA'ya yaptığı açıklamada ise Fatih Portakal'ın dün ana haberde sarf ettiği sözlerin Azerbaycan halkında büyük bir rahatsızlığa neden olduğunu iddia etti.

Aliyev, Fatih Portakal'ın Türk dünyası ülkelerini sevmediğini ve bu yüzden taraflı yayınlar gerçekleştirdiğini savundu.

Aliyev şunları söyledi:

FOX TV'nin gazetecisi Fatih Portakal'ın amacı Türkiye Azerbaycan ilişkilerine zarar getirmektir. Azerbaycan ile ilgili hazırladığı ülkemize yönelik haber, tek taraflı ve önyargılı olmaktadır. Fatih Portakal hiçbir zaman isteğine nail olmayacaktır. Çünkü, Türk halkı her zaman Azerbaycan'ın yanında olmuştur ve bundan sonra da olacaktır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...