HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diriliş Ertuğrul'da Bamsı Beyrek ölüyor mu?

Düzenleyen: /
Diriliş Ertuğrul'da Bamsı Beyrek ölüyor mu?
Diriliş Ertuğrul, Haber

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul'un 79. bölümünde neler yaşanıyor? Zindandan kaçan ve tekrar yakalanan Bamsı ölüyor mu? Merak edilen 79. bölüm fragmanı yayınlandı

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un dün yeni bölümü izleyici ile buluştu. Yeni bölümün hemen ardından da 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman da Ertuğrul'un hedeflerine ulaşmak için her şeyi göze aldığını Bizans'ın kirli oyunları ile mücadele için elinden geleni yaptığı görülüyor.

ALİYAR BEY'İN AKIBETİ BİLİNMİYOR

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine izleyenlerin nefeslerini kesti. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında Aliyar Bey'in ölüp ölmediğine ilişkin sorular cevapsız kaldı. "Diriliş Ertuğrul'da Aliyar Bey ölecek mi?" sorusu merakla bekleniyor.

BAMSI BEYREK ÖLECEK Mİ

Hapishaneden kaçan Bamsı tekrar yakalanıyor. Müthiş bir kapışma sonucunda Bamsı bıçak darbesi yiyerek yere düşüyor. Bamsı'nın ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümde netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...