HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Burak Özçivit İranlılara dava açacak

Düzenleyen: /
Burak Özçivit İranlılara dava açacak
Burak Özçivit, Haber

MAGAZİN Haberleri

İranlı sanatçılar Majid Max ve Mehdi Moazam, Burak Özçivit'in sesini ve görüntüsünü kullanarak düet yaptı. Özçivit, tüm bunlar izinsiz yapıldığı için İranlılara dava açacak.

Oyuncu Burak Özçivit, fotoğrafını ve sesini albümlerinde izinsiz kullanan İranlı sanatçılar Majid Max ve Mehdi Moazam'a dava açmaya hazırlanıyor. İkili Özçivit'in görüntüsünü ve sesini izinsiz kullanmış

BURAK ÖZÇİVİT'İN OYNADIĞI DİZİDEN REPLİKLERİNİ ALMIŞLAR

İranlı iki sanatçı,Burak Özçivit'in 'Kara Sevda' dizisinde oynadığı "Kemal" karakterinin repliğini alarak 'To Namoondi' adlı şarkılarında kullandığı öğrenildi.

İRANLI SANATÇILAR İZİNSİZCE BURAK ÖZÇİVİT'İN GÖRÜNTÜSÜNÜ KULLANMIŞ

Burak Özçivit'in "Yazınca azalır sanmışsın ama hiçbir şey azalmadı. Sen benden bir hayat çalmışsın" sözleriyle başlayan şarkı piyasaya sürüldü. İranlı şarkıcılar, Arap ülkelerinde geniş hayran kitlesi olan Özçivit'in fotoğrafınıda izinsiz şarkı tanıtımında kullandıkları ortaya çıktı.

ÖZÇİVİT, DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Oyuncunun, olanları yeni öğrendiği ve Max ile Moazam'a konuyla ilgili araştırma yaparak dava açacağı konuşuluyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...