Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da Berna ve Elif diskalifiye olabilir

Düzenleyen:
Survivor'da Berna ve Elif diskalifiye olabilir

MAGAZİN Haberleri

Survivor'ın 45. bölüm tanıtımı yayınlandı. Gönüllüler takımında Berna ve Elif birbirinin üzerine yürüyüp kavga etti. Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. İkili diskalifiye olacak mı?

TV8'in en heyecanlı yarışması Survivor'ın 45. bölüm tanıtımı yayınlandı. Gönüllüler takımı arasında kılıçlar çekildi. Berna bütün takımla kavga ediyor. Önce Ogeday'ı itiyor, daha sonra Elif ile tartışıp ikili birbirine giriyor.

ELİF VE BERNA DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Gönüllüler takımından Berna ve Elif yeni bölümde öyle bir kavga ediyorlar ki ikiliyi takım arkadaşları zor ayırdı. Programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'nın ikiliyi diskalifiye edip etmeyeceği merak konusu oldu.

ACUN'UN KURALINI ÇİĞNEDİLER

Acun Ilıcalı her fırsatta yarışmacıları birbirlerine yönelik fiziksel temasta bulunmamaları konusunda uyarıyor. Ancak tanıtımda Berna ve Elif'in birbirlerine fiziksel temasta bulunduğu görülüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...