Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Devran Çağlar öldü' mesajı ortalığı karıştırdı

Düzenleyen:
'Devran Çağlar öldü' mesajı ortalığı karıştırdı

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Onur Akay, Twitter hesabının çalındığını belirterek şarkıcı Devran Çağlar'ın öldüğü yönünde yapılan paylaşımını yalanladı.

Şarkıcı Devran Çağlar'ın kalp krizi geçirerek öldüğü haberleri gündeme bomba gibi düştü. Haberi felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay Twitter hesabından duyurdu diye verilen haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

"DEVRAN ÇAĞLAR'I SOSYAL MEDYADA ÖLDÜRMÜŞLER"

Onur Akay, Instagram üzerinden, Twitter hesabının çalındığını, şarkıcı arkadaşı Devran Çağlar'ın sosyal medyada öldürdüklerini yazdı.

İşte Onur Akay'ın o yazısı:

İkinci kez Twitter hesabım hacklendi.. Neden böyle bir terbiyesizlik yapıldığını bilemiyorum, lütfen şu süreçte Twitter hesabımdan yapılan paylaşımlara itibar etmeyiniz.. Yasal süreç avukatım aracılığıyla başlayacak. Değerli sanatçı arkadaşım Devran Çağlar'ın öldürmüşler. Ömrü uzadı diyelim ama ben hep saygıyla sanatçılarımızın sevenlerine bu haberleri ulaştırdım. Ölüm üzerinden bunu yapanlarda mahkemede görüşeceğiz...
İşte Onur Akay'ın o paylaşımı:


'Devran Çağlar öldü' mesajı ortalığı karıştırdı


DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR - TIKLA

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...