Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!

Düzenleyen:
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!

MAGAZİN Haberleri

Geçen eylülden bu yana üniversite sınavlarına hazırlanan ve haftanın 3 günü özel ders alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, çekimlerde yorgun düşüp uyanamadığı için YGS'ye giremedi.

Fi' dizisinin çekimleri için yoğun tempoda çalışan Serenay Sarıkaya, aylarca çalıştığı YGS'ye çekimler yüzünden uykusuz kaldığı için giremedi.

HAFTANIN 3 GÜNÜ ÖZEL DERS ALIYORDU

Sosyoloji okumak isteyen Serenay Sarıkaya, geçen eylülden bu yana üniversite sınavlarına hazırlanıyor, haftanın 3 günü özel ders alıyordu.

UYANAMADIĞI İÇİN GEÇ KALDI

Posta'nın haberine göre "Fi" dizisinin çekimleri yüzünden çok yorulan Serenay Sarıkaya uyanamadığı için 12 Mart'taki YGS'ye giremedi.

'Gelecek seneye girerim' diyen Serenay, okumak istediği bölüm için daha önce şu açıklamayı yapmıştı:
''Sınava gireceğim. Sosyoloji okumak istiyorum. İşime de çok faydası olacağını düşünüyorum. Zaten hep ya felsefe, ya psikoloji okumak isterdim. Kazanırım diye düşünüyorum. Kimya ve matematiğe çalışıyorum ama sayısalım zaten iyidir.'

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...