HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor'da Kim Elendi 29 MART | Survivor'da Adaya kim veda etti (SURVİVOR'da Elenen İsim?) KİM GİTTİİ

Düzenleyen: /
Survivor'da Kim Elendi 29 MART | Survivor'da Adaya kim veda etti (SURVİVOR'da Elenen İsim?) KİM GİTTİİ
Survivor Kim Elendi, Survivorda Kim Elendi, Survivor Eleme, Survivor&tt2;da Adaya Kim Veda Etti, Survivor Canlı Yayın, Survivor Neden Eleme Olmadı, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da kim elendi?Survivor kim gitti?Survivor 2017 gönüller takımında eleme potasına giren Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan gelen SMS oyları sonucu Bulut, Survivor'a veda etti. Gönüllüler cephesinde ise gergin anlar yaşanıyor. Berna, Erdi, Gökhan ve Bulut eleme potasındaydı. Bu isimlerden elenen Bulut oldu.

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor elenen isim... Survivor 2017 gönüller takımında eleme potasına giren Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan gelen SMS oyları sonucu Bulut, Survivor'a veda etti. Survivor 2017 gönüller takımında eleme potasına giren Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan gelen SMS oyları sonucu Bulut, Survivor'a veda etti. Gönüllüler takımının kendi arasında gerçekleştirdiği oylama ve bireysel dokunulmazlık oyunlarının ardından elemeye kalan isimler belli oldu. Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan Survivor'da eleme adayları olarak SMS oylamasına çıktı.

BULUT ADAYA VEDA ETTİ
Gönüllüler takımından Bulut Özdemiroğlu gelen SMS oyları sonucu Surivor'a veda etti. Bulut Özdemiroğlu elenmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

 

 

Eleme adayları neler söylediler?

Bulut: Elimden gelen mücadeleyi yapıyorum. Geriden başlamak ve tek başına adapte olmak zor oldu. Sayı alamıyorsak bile takımı ateşlemek lazım. Daha yeni adapte oluyorum. Mücadele etmeye geldim ve buraya gelmek için de mücadele ettik. Yatmaya, uyumaya değil mücadele etmeye geldim. Elimden geleni yapacağım."

Gökhan: "Hiç bir zaman Volkan'la kin beslemedik. Bu akşam beni söylerken 2,5 haftadır performansımda düşük olduğunu söyledi, ben sakatlıktan çıktım geldim ve oyun kaybetmedim. Sembol kazandım. İletişim ödüllerinde oyun kaybetmedim. Performans olarak konuşacaklarsa asıl oyun alamayan arkadaşlara baksınlar. Oyun içinde oyunlar olabiliyor. Bunları da bilerek buraya geldik."

Erdi: "Beşinci kez aday oluşum. Son haftalarda çoğunluk aday olunca Erdi'nin sözleriyle örnek verip devam ediyor. Ben buradayım sıkınt yok. Geldiğim, konuştuğum ne varsa aynı şekilde devam ediyorum. Vaatlerde bulunmuyorum. Ben buraya tek başına Erdi Ünver olarak geldim. "Ortak malı köpekler yemez" diye bir söz var. Survivor karakterin dirayet sınavıdır."

Berna: "Erdi'yle aynı potada olmak iyi bir his değil. Kendi doğrularımdan yola çıkarak hareket ettim. Ogeday ve Elif'le tartışmalarımız oldu. Samimiyetsizlikleri ve bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben buraya Survivor'ı yaşamaya ve parkurları yaşamak için geldim. Üzgünüm inşallah gitmem. Mücadele ve hırsı gösterdiğimi düşünüyorum."

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gün geçtikçe şartların biraz daha ağırlaştığı Survivor'da bir konsey daha gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek toplamda 4 eleme adayı belirlemesi gereken Gönüllüler Takımı yarışmacıları adaya veda etmesini istedikleri isimleri yazmışlardı. Daha önce Erdi ve Berna'nın eleme adayı olduğu Gönüllüler Takımı'nda ikinci konseyde de Bulut ve Gökhan potaya çıkarıldı. Toplamdaki 4 isimden en az halk desteği alan yarışmacı survivor'a veda etti. Survivor 2017'de gönüllüler takımında adaya veda eden isim Bulut Özdemiroğlu oldu. 

MANTI ÖDÜLÜ ŞOKE ETTİ

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda izleyenler oldukça heyecan dolu dakikalar yaşadı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oynanan ödül oyunu öncesinde, Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ödülü görünce şok oldular. Mantıyı gören iki takım yarışmacılarının adeta ağzı sulandı. İki takımıda zor bir parkur bekliyordu. Oldukça yorucu olan parkurun ilk etabını gönüllüler takımı kazandı. İkinci etapda ise ünlüler takımı oyunu sonuna kadar zorladı. Fakat Ogeday'ın müthiş performansı oyunu gönüllüler takımına kazandırdı. Gönüllüler takımı böylece uzun bir aradan sonra ilk defa düzgün bir yemek yediler.

Survivor'da neden eleme yapılmadı?


Acun Ilıcalı bu kararı, 'Arkadaşlar geçen hafta iki tane milli maç yayınını canlı yaptık, bu yüzden eleme yarın akşama kaldı' diyerek açıkladı.Bu akşam Survivor'da eleme gerçekleşti? İşte detaylar!

survivor, survivor 201, survivor yarışma, Survivor konsey

Survivor 2017'de Erdi'den Bulut'a ilginç sözler!

Gün geçtikçe şartların biraz daha ağırlaştığı Survivor'da bir konsey daha gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek toplamda 4 eleme adayı belirlemesi gereken Gönüllüler Takımı Yarışmacıları adaya veda etmesini istedikleri isimleri yazdılar. Sıra Erdi'ye geldiğinde ise izleyenler genç yarışmacının ilginç ifadelerine tanıklık ettiler.

Göz6 yarışmasından tanıdığı Bulut'un sadece bahaneler ürettiğini dile getiren Erdi, "İstanbul'da 'Ben parkurlarda konuşurum' dedin. Burada dut yemiş bülbüle döndün." dedi.

SURVİVOR CANLI YAYIN-TIKLA

"Kasap Hayri ile manav Hüseyin'i mi bekliyordun?"

Sözlerine devam eden Erdi, "Geldin buraya 'sakatım' dedin. Oyunlardan kaçtın. 'Burada milli sporcular varmış' dedin. Neyi bekliyordun? Kasap Hayri ile manav Hüseyin'i mi? İstanbul'da konuşmak kolaydı? Hadi konuş! Parkurlar cevapsız sorularla dolu..." ifadelerine yer verdi.

ELEMEYE KALAN İSİMLER!

1. Erdi Ünver
2. Berna Keklikler
3. Gökhan
4. Bulut

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Berna, mağlubiyet sonrası ağlayarak konuştu! "Kendimden nefret ediyorum"

Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı'nda Berna, mağlubiyet sonrası gözyaşları içerisinde konuştu.
Berna, hayatında kaybetmeyi pek öğrenmediğini söyleyerek, "Kaybettiğim her sayıda kendimden nefret ediyorum" dedi.

Furkan, kendisini dinlemeyen Şahika'ya kızdı!

Ödül oyununda Şahika'nın kendisine kulak vermediğini söyleyen Furkan, yarışmacı arkadaşıyla tartıştı.

Gökhan'ın atışı parkuru aştı!

Ödül oyununda İlhan'a karşı mücadele eden Gökhan, parkurun sonundaki atışta topu oyun alanının dışına gönderdi.

Adem yanlış yönü gösterdi, İlhan sinirlendi!

Ödül oyununda Adem ve İlhan ikilisi Ünlüler Takımı adına parkura çıktı. Gözü kapalı olan yarışmacı arkadaşına yanlış yön söyleyen Adem, İlhan'ın tepkisini aldı. Adem hatasını kabul ederken, oyunu kazanan taraf yine İlhan oldu.

Survivor 2017'de kim eleme adayı oldu?

Survivor 2017'de bu hafta iki dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu oyunların bu haftaki kazananı son haftalarda ağır kayıplar yaşayan Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı iki dokunulmazlık oyununda da rakibini yenmeyi başardı. Gönüllüler ise kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adaylarını belirledi. Konseyde verilen kararlarla Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan Gönüllüler takımında eleme potasına giren isimler oldu...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da 25 Mart Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım içinde oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda adaya birleşme partisi öncesinde kimse veda etmek istemiyor. Bu yüzden bu akşam oynanan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı adeta kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler takımında Serhat Akın hasta olduğu için oyunlarda yer almadı. Fakat Sema Apak 1 aylık sakatlığın ardından sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Oynadığı oyunların ardından ilk defa yarışmaya çıkıyomuşçasına heyecanlandım sözlerini kullandı. Gönüllüler takımı bu akşam oynanan oyunun ilk turunu rahatlıkla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti. Aralarındaki gerginlik nedeniyle motivasyonu düşen Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu Ünlüler'e kaptırdı. Böylece 3 hafta gibi uzun bir süre sonra ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KALDI?

Survivor 2017'de birleşme partisine kısa süre kaldı. İki yarışmacı birleşme partisine gitmeyi garantiledi. Birleşme partisine iki hafta kala oynanan sembol oyunu, final niteliği taşıdı. Sembol oyunları sonucunda bir erkek ve bir kadın yarışmacı iki haftalık dokunulmazlık kazanarak birleşme partisine gitmeyi garantilemiş oldu. Erkekler sembol oyununu kazanan Furkan Kızılay, Survivor birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Kızlar sembol oyunu sonucunda ise Tuğçe Melis Demir birleşme partisine gitmeyi garantiledi.

BİRLEŞME PARTİSİNE KALAN İSİMLER!

1. Furkan Kızılay
2. Tuğçe Melis Demir

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...